Bedrijfsfeesten Hoorn

Beleef unieke bedrijfsfeesten Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke bedrijfsfeesten Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor originele bedrijfsfeesten Hoorn aan. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een ware belevenis op het land, strand of op het water!

Bedrijfsfeesten Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor leuke bedrijfsfeesten Hoorn. Of het nu gaat om activiteit met uw afdeling, programma met uw team van collega’s of een gezellig evenement met het gehele bedrijf, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze bedrijfsfeesten bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke bedrijfsfeesten Hoorn? Kijk bij activiteiten en horeca!

Bedrijfsfeesten Hoorn

Ook kunt u één van uw bedrijfsfeesten Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteiten of evenement te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden voor uw bedrijfsfeesten Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘Activiteiten of Horeca’. Wij zien u graag tijdens uw evenement op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!