Bedrijfsuitjes Hoorn

Beleef unieke outdoor bedrijfsuitjes Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke outdoor bedrijfsuitjes Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor originele outdoor bedrijfsuitjes Hoorn aan. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een belevenis op het land, strand of op het water!

Bedrijfsuitjes Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor leuke, actieve en spectaculaire outdoor bedrijfsuitjes Hoorn. Of het nu gaat om activiteiten met uw bedrijf, programma’s met de afdeling of een evenement met het team, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze bedrijfsuitjes bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke bedrijfsuitjes Hoorn? Kijk voor meer info bij activiteiten!

Bedrijfsuitjes Hoorn

Ook kunt u één van uw bedrijfsuitjes Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is op loopafstand bereikbaar van Marina Kaap Hoorn, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden voor uw bedrijfsuitjes Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens uw activiteit op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!