Personeelsuitje Hoorn

Beleef een uniek outdoor personeelsuitje Hoorn!

Samen met uw gezelschap een uniek outdoor personeelsuitje Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor een origineel outdoor personeelsuitje Hoorn aan. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een belevenis op het land, strand of op het water!

Personeelsuitje Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor een leuk outdoor personeelsuitje Hoorn. Of het nu gaat om een evenement met uw bedrijf, een activiteit met de afdeling of een gezellig programma met de collega’s, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze personeelsuitjes Hoorn bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Uniek personeelsuitje Hoorn? Kijk voor info onder activiteiten!

Personeelsuitje Hoorn

Ook kunt u uw personeelsuitje Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van de stad Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden voor uw personeelsuitje Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens uw activiteit op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!