Personeelsuitjes Hoorn

Beleef unieke outdoor personeelsuitjes Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke outdoor personeelsuitjes Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden aan originele programma’s voor iedere groep. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een belevenis op het land, strand of op het water!

Personeelsuitjes Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van unieke mogelijkheden voor leuke outdoor personeelsuitjes Hoorn. Of het nu gaat om een evenement met het gehele bedrijf, activiteit met de collega’s of een gezellig programma met uw afdeling of team, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze personeelsuitjes Hoorn bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke personeelsuitjes Hoorn? Kijk voor info bij activiteiten!

Personeelsuitjes Hoorn

Ook kunt u één van uw personeelsuitjes Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden bij Marina Kaap Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens één van uw personeelsuitjes Hoorn op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!