Après-Ski Party Hoorn!


Welkom in deze uitbundige Tiroler skihut die speciaal voor u geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan hier op u te wachten. Kerstmutsje op, kerstmutsje af, bouw een sneeuwpop en natuurlijk de karaoke! Met op de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’ klaar om samen met u langs alle onderdelen te slalommen! En u? U hoeft alleen nog maar te volgen tijdens dit echte Apres ski feest Hoorn!

Ontvangst
Knisperend haardvuur loopt u langs bij het betreden van de entree. Hier worden u en uw gezelschap ontvangen met een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk met slagroom. Een goede start van de avond in deze prachtige bierstube!

Aprés Ski Party Hoorn – Uniek Apres Ski feest Hoorn!

Nadat u helemaal bent opgewarmd in deze knusse après-skihut is het tijd om uw winterse kennis te testen. We spelen Kerstmutsje op, Kerstmutsje af! Wie is de echte wintersport kenner binnen uw bedrijf? Diverse winterse vragen komen voorbij en u maakt de keuze tussen antwoord A Kerstmutjes omhoog, of B Kerstmutsje naar beneden. Ondertussen geniet u van een lekkere ‘schnaps’ en praat u gezellig bij met uw collega’s. Zijn er nog echte sneeuwliefhebbers? Bouw dan een sneeuwpop van één van uw collega. Hilarische reacties volgen en uiteraard hebben we een mooie prijs voor het winnende team (en sneeuwpop!). Maar dan is het toch echt tijd om die gouwe strotjes eens te laten horen. Die Trudi presenteert de live Karaoke waarbij meedoen mag, maar niet verplicht is. Tussendoor draait de DJ lekkere hits en verzoekjes waarbij de voetjes van de vloer gaan. We sluiten af met de beste geklede Kerstman en Kerstvrouw van de avond en gaat het dak er nog één keer af bij het laatste nummer van de avond. Dikke ski pret verzekerd tijdens dit complete après-ski feest Hoorn vol vermaak en entertainment! En is het hartje zomer en verlangt u terug naar de skihut van afgelopen winter? Geen probleem! In de zomer zijn gebruinde winterteentjes ook welkom…

Tijdens dit Apres ski feest Hoorn maakt u gedurende 4 uur lang gebruik van een drankarrangement (bier, wijn, fris) en zorgen wij ervoor dat Oranje Buiten de juiste thema uitstraling heeft. Uitbreiden met buffet, barbecue of andere acts? Dat kan! Kijk hieronder naar de optionele mogelijkheden! Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met o.a. het programma en uw aangevraagde uitbreidingsopties. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Specificatie:

Mogelijk vanaf: 50 personen
Tijdsduur: 4 uur

Prijzen:
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
€ 33,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)
Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

Inclusief:
– Warme chocolademelk/gluhwein bij ontvangst
– Host (die Trudi!)
– Ludieke winterse spellen waaronder sneeuwpopje bouwen, kerstmutsje op kerstmutsje af en de uitbundigste winteroutfit verkiezing!
– Karaoke set
– Prijsjes voor de winnaars
– DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
– Aankleding van locatie in Apres Ski sferen!

Exclusief
– Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

Optioneel:
– Drankarrangement (bier, wijn, fris)
– Buffet of Barbecue
– Oud-Hollands spellen parcours
– Optreden door bekende aprés ski artiest

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen