Beachvolleybal Hoorn!


Springen, duiken en smashen in het warme zand! Welkom op uw eigen Beachvolleybal Toernooi bij Marina Kaap Hoorn! Met onze deskundige scheidsrechter aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste collega’s die u luidruchtig aanmoedigen is winst natuurlijk een kwestie van tijd. Of heeft u toch een zware dobber aan de andere teams? Beleef het tijdens deze gezellige strandactiviteit Hoorn op het warme zand!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hierna nemen we u mee naar het veld waar de eerste teams zich klaar gaan maken om te strijden tijdens dit beachvolleybal toernooi!

Beachvolleybal Hoorn – Mooie strandactiviteit Hoorn op het warme zand!

Beachvolleybal is een echt strandactiviteit en speelt men over de hele wereld. Wij organiseren vandaag uw eigen toernooi waarbij we uw gezelschap opdelen in verschillende teams van 7 á 8 personen. Alle teams starten in de poule waarbij er korte wedstrijden kruislings tegen elkaar gespeeld worden. Nadat de poule fase is afgerond komen de beste teams in de halve finale en eindigen we met de grote finale. Maar welk team weet deze hoogste trede te bereiken? Na een spannend toernooi huldigen we de winnaars en ontvangen zij de medailles! Geniet van een prachtige strandactiviteit Hoorn samen met uw collega’s, familie of vrienden!

Het programma Beachvolleybal Hoorn is verder uit te breiden met voorafgaand een lunch, of na afloop een diner of barbecue. Tevens is het mogelijk om deze strandactiviteit Hoorn verder uit te breiden met een ander programma waaronder een rondvaart, spelprogramma of andere activiteit. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 21,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 20,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 19,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 18,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 17,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris) bij Oranje Buiten
– Professionele Begeleider (scheidsrechter)
– Beachvolleybalveld en overige benodigde materialen
– Op maat gemaakt schema met Mini-competitie
– Prijs voor de winnaars!

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen