Out of the Boks!


Altijd al eens een paar rake klappen uit willen delen? Dat kan tijdens deze super leuke en inspirerende boksclinic van meervoudig wereldkampioen boksen Esther Schouten. Even lekker ontspannen en alle stress van je afslaan. Esther haalt je graag “Out of the Boks” uit de rol die je hebt in het dagelijks leven of op de werkvloer!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie in Hoorn. We starten met een drankje waarna de clinic “Out of the Boks” van start gaat!

Out of the Boks – Clinic Boksen Hoorn door Esther Schouten!

Maak kennis met je primitieve reactie als je die bokshandschoenen aan trekt! Ben jij een vechter of duik je liever weg? Wat voor oerkrachten komen er bij je collega’s naar boven? En weet jij wel het maximale uit het leven of uit je werk te halen? Deze ludieke boksclinic is de ideale teambuildingsactiviteit om jezelf en elkaar beter te leren kennen. Esther start de clinic met het vertellen over haar strijdt in de ring, maar ook over hoe zij privé heeft moeten strijden. Na de introductie is het tijd om de bokshandschoenen aan te trekken en zal er aan de hand van de volgende onderwerpen de link worden gelegd tussen boksen en een bepaald onderwerp;

  • Grenzen aangeven en grenzen ontdekken!
  • In je eigen kracht staan!
  • Hoe reageer ik op anderen en hoe reageren anderen op mij?
  • Wat gebeurd er met mij in een spannende situatie?

Uiteraard is het mogelijk om zelf voorafgaand onderwerpen aan te geven die bij uw bedrijf of team beter zouden kunnen. Deze onderwerpen neemt Esther mee in het uitzetten van de boksclinic zodat het een op maat gemaakt programma wordt. Beleef een inspirerende en motiverende clinic boksen Hoorn van deze meervoudig wereldkampioen boksen en verbeter op een unieke manier het teamgevoel binnen uw bedrijf. Voor meer informatie of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Prijzen:
€ 59,50 p.p. excl. BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 49,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 39,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 36,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met drankje bij strandpaviljoen Oranje Buiten (bier, wijn, fris)
– Presentatie en Clinic door meervoudig Wereldkampioen Boksen Esther Schouten
– Boksclinic van +/- 2 uur
– Benodigde materialen boksclinic

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen