Creëer je eigen commercial in Hoorn!


Bent u commercieel en creatief ingesteld? Test dit tijdens deze videoworkshop Hoorn ‘Creëer je eigen commercial!’ Vandaag maakt u samen met uw team een echte commercial over het vooraf besproken onderwerp. Hoe creatief zijn de afdelingen binnen uw bedrijf? Lukt het u om samen met uw gezelschap een goede commercial te maken? Of is het toch misschien iets lastiger dan u van te voren dacht? Ontdek uw creatieve en commerciële kant tijdens deze unieke video workshop Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Hier staat onze video-expert klaar en starten we met de workshop, waarbij ieder team zijn eigen script gaan schrijven.

Creëer je eigen commercial – Unieke videoworkshop Hoorn met uw bedrijf!

Wat komt er allemaal kijken tijdens het maken van een commercial? Het script, de registratie, het filmen, het acteren etc. Wanneer het script is geschreven gaat u daadwerkelijk met de camera aan de slag. De rollen worden verdeeld en het filmen kan beginnen! Aan het einde worden alle commercials getoond op een groot videoscherm. Welk team heeft de beste commercial geschoten en wint de gouden Loeki?! Onder het genot van een borrel worden de winnaars gehuldigd en ontvangen zij een prachtige oorkonde!

Uiteraard is het mogelijk deze videoworkshop Hoorn verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij Oranje Buiten. Beleef een prachtige videoworkshop Hoorn waarbij u samen met uw team, afdeling of bedrijf laat zien wat commercieel denken en uitvoeren is. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Prijzen:
€ 42,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 39,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 40 personen)
€ 37,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding (regisseur)
– Benodigde materialen waaronder filmcamera’s (in bruikleen)
– Prijsje voor de winnaars!
– Alle geschoten commercials digitaal aangeleverd
– Locatiehuur

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen