De verborgen schat!


Vandaag gaan we tijdens dit kinderverjaardagsfeest Hoorn net als piraten op schattenjacht! We starten bij de aangespoelde fles waarin een brief zit. In deze brief staat dat er een schatkaart is, maar dat deze in verschillende delen is gescheurd. Door opdrachten samen goed uit te voeren, ontvangen jullie delen van deze schatkaart. Samen vormen ze de hele schatkaart en weten jullie snel waar de schatkist verborgen is. Maar is dit de juist plek?

Ontvangst
Welkom bij Marina Kaap Hoorn! Onze begeleider of begeleidster ontvangt iedereen en heeft een bijzondere mededeling. Er is een fles aangespoeld op het strand met een bijzondere boodschap!

De verborgen schat – Een gezellig kinderverjaardagsfeest Hoorn!

Op het terrein van Marina Kaap Hoorn is een schat verborgen. Er moeten maar liefst 7 opdrachten worden gedaan om de hele schatkaart compleet te maken. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes gaan jullie proberen te winnen bij het frisbeeën, de voelopdracht, evenwicht en vele andere leuke opdrachten. Maar weten jullie voldoende punten te scoren om weer een deel van de schatkaart te bemachtigen? Na 2 uur tijd gaan we kijken hoeveel delen van de schatkaart jullie te pakken hebben weten te krijgen. Volg de route en ontdek of de schat hier ligt. Of komt er toch nog een volgende opdracht tevoorschijn…

Tussendoor hebben we nog even een korte pauze met limonade. Na een gezellige middag is het tijd om de schatkist te ontdekken waarin leuke prijsje verborgen zitten. Hierna sluiten we dit kinderverjaardagsfeest Hoorn af. Uiteraard is het mogelijk om samen met de kinderen te starten bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met het versieren van een cakeje of afsluiten met pannenkoeken, poffertjes of friet met een kroket, frikadel of kaassoufflé. Voor meer informatie over dit kinderprogramma Hoorn neemt u geheel vrijblijvende contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 10 kinderen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 19,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 14 kinderen)
€ 18,50 p.p. excl. BTW (Bij 15 tot 19 kinderen)
€ 17,50 p.p. excl. BTW (Bij 20 tot 24 kinderen)
€ 16,50 p.p. excl. BTW (Bij 25 tot 30 kinderen)
* Bij 31 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen De Verborgen Schat!
– Glaasje limonade
– Prijsje voor iedereen!

Optioneel:
– Ontvangst met limonade en cakeje versieren
– Afsluiten met pannenkoeken, poffertjes of friet met een kroket, frikadel of kaassoufflé
– Barbecue
– Onbeperkt limonade tijdens het programma

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen