Djembé Workshop Hoorn!


Hoe goed is uw gevoel voor ritme? Kunt u klanken maken waarvan u het bestaan niet wist? En valt er met de verschillende djembés een combinatie te maken waardoor u een prachtige muzikale sound creëert? Daar komt u vanzelf achter tijdens deze Djembe workshop Hoorn. Geniet samen van dit van oorsprong West-Afrikaans instrument, tijdens deze unieke workshop aan het IJsselmeer!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Hier starten we met een drankje waarna we u meenemen naar de locatie waar we starten met deze djembé workshop Hoorn.

Djembé Workshop Hoorn – Een uniek Muzikaal uitje Hoorn!

De Djembé is afkomstig uit West-Afrika. Vroeger werd het als communicatiemiddel tussen verschillende dorpen gebruikt. Het geluid is namelijk kilometers verderop nog te horen. Bereidt u dus goed voor op harde geluiden die zeker de aandacht zullen trekken. Onder begeleiding van echte djembé artiesten volgt u de workshop waarbij we starten met een stukje uitleg over de djembé. Hierna nemen we daadwerkelijk allemaal een djembé ter hand en beginnen we met een simpele slag. Zo bouwen we langzaam op waarbij we eindigen met een compleet samenspel van alle deelnemers. En hierbij is het niet alleen maar in hetzelfde ritme slaan, maar spelen de verschillende groepen tegelijkertijd door elkaar waarbij er een samenhangende sound te horen is die zeker tot in Amsterdam te horen is…

Na anderhalf uur is deze djembé workshop Hoorn ten einde en sluiten we af. Tussendoor houden we nog even een korte pauze. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij Oranje Buiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 1,5 uur

Prijzen:
€ 32,50 p.p. excl. BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 30,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met drankje bij strandpaviljoen Oranje Buiten (bier, wijn, fris)
– Djembe workshop 1,5 uur
– Handgemaakte Djembe (in bruikleen)
– Muzikanten en instructeurs

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen