Flyboarden Hoorn: Vliegen op het water!


Vlieg hoog boven het water met deze unieke gadget in Hoorn! Onder professionele begeleiding van onze instructeurs binden we het flyboard onder en duikt u het water in. Maak een spectaculaire Backflip, een Dolphin’s dive of doet u even een Tornado 180 met de jetstraal onder uw voeten. Beleef het sensationeel uitje flyboarden Hoorn met een unieke gadget waar zelfs James Bond jaloers op is!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Hier starten we met een drankje bij de horecalocatie. Onze instructeur start met de centrale uitleg en instructie van de flyboarden waarna we u meenemen naar het water!

Flyboarden Hoorn! – Een unieke gadget op het water!

Maar eerst ontvangt u van ons het wetsuit. Na het omkleden is het dan toch echt tijd om u te begeven naar de waterkant. Onze instructeurs binden het flyboard onder en u duikt het water in. Liggend op uw rug volgt u de laatste instructies op waarna onze instructeur de jetski start. De waterstraal uit dit apparaat zorgt ervoor dat het onder uw voeten begint te bewegen. Langzaam wordt de straal sterker en probeert u om overeind te komen. Na enige oefening weet u te balanceren en gaat u de lucht in. Hoog boven het water kijkt u uit over het terrein terwijl uw collega’s, vrienden of familie vanaf de kant u staan te bewonderen!

Flyboarden Hoorn is een wateractiviteit die in het begin wat onwennig aanvoelt, maar gedurende 15 minuten in de basis onder de knie te krijgen is. Zeker voor sportievelingen is dit snel te leren waarbij er binnen het kwartier ook nog tijd overblijft voor enkele trucs als duiken (Dolphin’s dive), achterover koprol (Backflip) en ronddraaien (Tornado 180 ). Na ongeveer twintig minuten is het tijd en mag de volgende persoon het flyboard overnemen. Het flyboarden Hoorn is ook te combineren met andere programma’s als wakeboarden, waterskiën of suppen. Bij groepen met meer als 31 personen raden wij u aan altijd voor een combinatieprogramma te kiezen aangezien de wachttijden bij het flyboarden Hoorn anders erg lang worden. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, buffet, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 10 personen (minder personen ook mogelijk maar dan wel minimaal voor 10 personen betalen)
Tijdsduur: 20 minuten p.p.

Prijzen:
€ 59,50 p.p. excl. BTW (bij 10 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst drankje 1 p.p. (bier/wijn/fris)
– Professionele begeleiding
– Flyboardles in het water max 20 minuten p.p.
– Benodigde materialen flyboarden
– Huur jetski en brandstof
– Wetsuit in bruikleen

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW (Gedeeltelijk 6% en 21% BTW).

Informatie aanvragen