GPS-Dropping Hoorn in het Julianapark!


Een spannende dropping in het Julianapark van Hoorn! We starten dit programma in een sloep die u naar een onbekende bestemming zal varen. Hier worden u en uw team gedropt! Het enige wat u heeft is een GPS-apparaat en spelboek. Weet u de weg terug te vinden door het Julianapark en de juiste opdrachten uit te voeren? Beleef een spannend en sportief spel Hoorn wat zowel overdag als in de avonduren gespeeld kan worden!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Dan verschijnt onze begeleider en krijgt u uw opdracht. Neem plaats aan boord en maak u klaar voor de dropping!

GPS-Dropping Hoorn – Een sportief spel Hoorn vol spanning!

Na een korte vaartocht stopt de boot. “Dit is het! Hier worden we gedropt!” Vanaf deze locatie bent u overgeleverd aan uw eigen GPS-apparatuur om de juiste route te bewandelen en de eindlocatie terug te vinden. Onderweg komt u verschillende opdrachten tegen die uitgevoerd moeten worden. Maar bent u wel alleen met uw team in het park? Is dat geritsel achter die struiken een konijn? Of zijn er andere verschijningen in het park te vinden… Na een spannende tocht komt u aan op de eindlocatie. Hier bekijken we uw uitgevoerde opdrachten en checken we de eindscore. We huldigen het winnende team maar de terugkomst van werkelijk alle collega’s, familie of vrienden is natuurlijk de grootste hoofdprijs!

Deze unieke GPS-Dropping tour Hoorn is zowel overdag als in de avonduren te spelen. Uiteraard ligt de spanningsgraad vele malen hoger wanneer u het spel in de schemering of donker speelt, en u met uw team door het park loopt. Overigens is dit sportief spel Hoorn verder uit te breiden met enge verklede acteurs (Halloween style). Daarnaast is het mogelijk om het programma verder uit te breiden met een heerlijk diner of gezellige barbecue voorafgaand aan het spel. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op!!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Prijzen:
€ 32,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,00 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 26,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris) bij Oranje Buiten
– Professionele begeleiding
– GPS-apparatuur en spelmateriaal
– Rondvaart per sloep (half uur) en dropping!
– Prijs voor de winnaars!

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen