Hoopdance Workshop Hoorn!


Iedereen heeft vast vroeger wel eens met een hoela hoop gespeeld? Hoe lang lukte u het om hem rond te draaien? Tijd om het opnieuw te proberen maar dan in dansvorm! Dat is Hoopdance! Een rage die vanuit Amerika over is komen waaien naar Nederland. Een vrije dansvorm waarbij tijdens de gehele dans de hoepel centraal staat. Beleef een super leuke dansworkshop Hoorn tijdens uw eigen hoopdance!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Na een korte introductie door onze instructrice starten we met het pakken van de hoepels voor het eerste onderdeel!

Hoopdance workshop! – Een unieke dansworkshop Hoorn met collega’s, familie of vrienden!

Deze dansworkshop Hoorn start met een warming up om alle spieren (en met name de heupen) even warm te maken. Hierna neemt de instructrice de verschillende facetten door die van belang zijn bij hoopdance. We gaan verder met het natuurlijk leren hoelahoepen om de taille, een basis hoopdance, verschillende trucs bij hoopdance en off body hooping (de hoepel buiten je lichaam laten draaien). Een combinatie van afwisseling tussen rust en intensieve work-outs, waarbij iedereen goed mee kan doen. Geef er letterlijk en figuurlijk een eigen draai aan! Simpelweg door je te bewegen op de manier waarop een ieder zich prettig voelt. Hoopdance kan op verschillende muziekstijlen naar uw voorkeur; van pop tot rock, techno, trance, love songs en zelfs klassiek. Aan het einde van de workshop doen we met z’n allen een cooling down en eindigen we deze originele dansworkshop hoelahoepen aan het IJsselmeer!

Deze dansworkshop Hoorn is standaard buiten op het terrein van Marina Kaap Hoorn met uitzicht op het IJsselmeer. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een andere activiteiten, een mooie rondvaart, heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij Oranje Buiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 1,5 uur

Prijzen:
€ 34,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele Hoopdance instructeur
– Hoopdance workshop 1,5 uur
– Benodigde materialen tijdens de workshop
– Locatiehuur

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen