Kano Varen Hoorn!


Onder begeleiding van een professionele instructeur stapt u in uw eigen kano. Al peddelend oefenen we eerst de juiste slag voordat de kano-tocht van start gaat. Na een korte introductie lukt het u om de kano naar links en rechts te manoeuvreren. Maar nog belangrijker, u weet de kano in evenwicht te houden. Met onze instructeur maakt u een mooie tocht en beleeft u een unieke uitje kano varen Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Hier liggen de kano’s klaar en starten we met een korte demonstratie op het droge door onze instructeur.

Kano Varen Hoorn! – Peddel vooruit tijdens het kano varen Hoorn!

Zodra de demonstratie klaar is neemt u uw kano ter hand en neemt u plaats. We schuiven u te water en vanaf dit moment heeft u de touwtjes in handen. Op het water oefent u het manoeuvreren van links naar rechts, het maken van snelheid en natuurlijk het behouden van uw evenwicht. Zodra alle deelnemers er klaar voor zijn is het tijd om de grote kom uit te varen. We maken een mooie tour langs bijvoorbeeld het Julianapark, het centrum van Hoorn of naar de kleine kom waar Durfsportcentrum VOLT gelegen is.

Het kan zijn dat door weersomstandigheden (bij harde wind) het niet verantwoord is de grote kom uit te varen. Indien dit het geval is blijven we in de grote kom en maken we geen kano-tocht, maar zetten we het programma om in wedstrijd vorm. Hierbij doen we korte wedstrijden waarbij deelnemers tegen elkaar strijden. Wie is het snelste op de 100 meter afstand, welke deelnemer weet het snelste te manoeuvreren langs de boeien en wie is de snelste tijdens een water-estafette? Op verzoek is deze wedstrijd vorm ook mogelijk om standaard te doen. Daarnaast is het optioneel mogelijk om gebruik te maken van een heerlijke lunch, diner of barbecue! Voor meer informatie over kano varen Hoorn neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 32,50 p.p. excl. BTW (bij 10 tot 20 kano’s)
€ 31,00 p.p. excl. BTW (bij 21 tot 30 kano’s)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (bij 31 tot 40 kano’s)
€ 28,00 p.p. excl. BTW (bij 41 tot 50 kano’s)
€ 26,50 p.p. excl. BTW (bij 51 tot 60 kano’s)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag! Bovenstaande prijzen zijn per kano. Het is dus ook mogelijk om meerdere personen binnen het tijdsbestek van 2 uur in de kano te plaatsen. Bijvoorbeeld 2 personen allebei 1 uur kano varen. Dit dient wel vooraf door u te worden aangegeven.

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Huur kano met peddel en zwemvest
– Kano-tocht 2 uur onder begeleiding

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen