Kleiworkshop Hoorn aan het IJsselmeer!


Een ludieke kleiworkshop Hoorn! Maak tijdens deze middag zelf het hoofd van uw collega, familielid of vriend na van klei. Onder begeleiding van een ervaren keramiste gaat u aan het werk. Welke persoon binnen uw gezelschap gaat het worden? Wie heeft de leukste kenmerken om na te maken? En durft u uw gekozen slachtoffer een iets grotere neus, oren of ogen te geven? Na afloop van deze workshop worden de ‘smoeltjes’ gebakken en mag u deze meenemen naar huis!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij strandpaviljoen Oranje Buiten. Zodra iedereen aanwezig is start onze keramiste met de uitleg en instructies waarna we de klei verdelen.

Kleiworkshop Hoorn – Beleef een creatieve kleiworkshop Hoorn!

Onder begeleiding van onze keramiste maakt u een ‘smoeltje’ vanuit een klein duimpotje. Vervolgens boetseert u de ogen, neus, oren etc. De smoeltjes worden als het ware karikaturen waarbij alle kenmerken zo goed mogelijk zichtbaar moeten worden. Degene met flaporen, een grote neus, een kaal hoofd, een weelderige haardos of een bril krijgt dit dus ook op zijn ‘smoeltje’! Wanneer u tevreden bent over uw ‘smoeltje’ wordt het tijd om te schilderen. Hier zorgt u voor de laatste details en uw eigen collega, familielid of vriend(in) wat kleur op het gezicht krijgt. Zodra u helemaal tevreden bent over uw ‘smoeltje’, leggen we ze allemaal veilig in een krat, en sluiten we de workshop af.

Het smoelenwerk is niet direct mee te nemen aangezien alle ‘smoeltjes’ nog twee keer gebakken worden op 980°C. Vervolgens wordt er een transparant glazuur op gespoten en daarna nog een keer op 1140°C gebakken. Na ongeveer twee weken kan uw smoelenwerk opgehaald worden bij Oranje Buiten, en heeft u een mooi aandenken aan een gezellige middag, en aan uw collega, familielid of vriend(in) die voor altijd bij u is!

Uiteraard is het mogelijk deze kleiworkshop Hoorn verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij Oranje Buiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 37,50 p.p. excl. BTW (Bij 8 tot 10 personen)
€ 36,50 p.p. excl. BTW (Bij 11 tot 20 personen)
€ 35,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 34,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 33,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 32,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding door een ervaren keramiste
– Gebruik materiaal
– Kleiworkshop 3 uur
– Bakken en glazuren van het smoelenwerk
– Eén sokkel per groep (voor maximaal 7 smoeltjes)
– Locatiehuur

* Let op, aangezien u met klei/verf bezig bent raden wij u aan oude kleding mee te nemen voor tijdens de workshop!

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen