Barbecue Workshop Hoorn!


Kokkerellen op z’n Caribisch, Jamaicaans of Zuid-Afrikaans! Dat is samen eten klaar maken in de buitenlucht op een grote barbecue! Tijdens deze 3 uur durende barbecueworkshop Hoorn gaat u onder begeleiding van een professionele chef-kok zelf verschillende soorten vlees, vis en andere gerechten bereiden. Onder het genot van een biertje, glas wijn of frisje geniet u van koken in de buitenlucht op het zandstrand van Oranje Buiten. Samen werken en gezelligheid staan centraal tijdens deze culinaire kookworkshop Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hierna neemt onze chef-kok het woord en geeft u uitleg over het bereiden van de verschillende gerechten. Handjes uit de mouwen en koksmuts op, we gaan koken!

Kookworkshop Hoorn – Unieke barbecueworkshop Hoorn!

Nadat de chef-kok het menu en de gerechten bekend heeft gemaakt, delen we uw gezelschap op in verschillende groepjes. Iedere groep is verantwoordelijk voor onderdelen van de gerechten. Zo moeten de grote lappen vlees op juiste formaat gesneden worden, zal er zelf marinade moeten worden gemaakt en zal het vlees moeten worden gemarineerd. Ook zal de verse vis en verschillende salades van begin tot eindproduct moeten worden gecreëerd voordat het uiteindelijk op uw eigen bord terecht kan komen. Onder toeziend oog van onze chef werkt u nauwkeurig om de kwalitatief hoge producten op de juiste manier te bereiden. Nadat de barbecue is ontstoken, kunnen de eerste stukken vlees en vis erop. Met uitzicht op het Markermeer, de warme zon aan de hemel en een heerlijk stukje zelf bereid vlees/vis, is het net of u zich daadwerkelijk op een tropische bestemming bevindt. Wij zeggen; Eet smakelijk!

Deze barbecueworkshop Hoorn is een unieke manier om op ontspannen wijze te genieten van heerlijke gerechten. Zon, zee en lekker eten in de buitenlucht! De workshop is standaard inclusief 3 uur onbeperkt bier, wijn en fris. Hierbij krijgen u en uw gezelschap exclusief een eigen gedeelte van het strand of terras inclusief de barbecue. Uiteraard is deze barbecueworkshop Hoorn verder uit te breiden met extra verlenguren, een leuk actief middagprogramma of een gezellig avondfeest. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3 uur

Prijzen:
€ 59,50 p.p. excl. BTW (Bij 15 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele Chef-kok
– Complete Barbecueworkshop
– Verschillende soorten vlees, vis en salades
– Onbeperkt bier, wijn en fris 3 uur lang
– Locatiehuur

Optioneel:
– Outdoor middagprogramma
– Feestavond bij Strandpaviljoen Oranje Buiten

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen