Levend Tafelvoetbal Hoorn!


Dit is levend tafelvoetbal, een unieke teamactiviteit Hoorn op een bijzondere locatie! Vandaag bent u zelf letterlijk het ‘poppetje’ geworden van het grote tafelvoetbalspel. Samen met uw teamgenoten schuift u van links naar rechts om uw doel te verdedigen of juist aan te vallen! Hiervoor is zowel coördinatie als communicatie nodig binnen uw team. Weet uw team in deze mini-competitie de finale te halen en te winnen? Dan wacht de cup met de grote oren en eeuwige roem!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op het terrein van Marina Kaap Hoorn. Hier starten we met een korte introductie door onze begeleider en indeling van de teams. Op naar het veld voor de eerste wedstrijd!

Levend Tafelvoetbal Hoorn – Mooie teamactiviteit Hoorn met uw groep!

Neem plaats in het speelveld en snoer u vast met de riem aan de stang. Samen met zeven andere teamgenoten (max. 8 personen per team) probeert u vanaf dit moment er alles aan te doen om de wedstrijd te winnen. Met uw teamgenoten schuift u heen en weer over de stang om uw doel te verdedigen. Maar met drie personen aan één stang is hier wel de juiste communicatie en coördinatie voor verreist! Ieder team speelt diverse korte wedstrijden tegen de andere teams in een mini-competitie. Nadat de poule-fase is afgerond, komen de vier beste teams in de halve finale waarna we de finale spelen. Weet uw team deze finale te winnen? Dan is de cup met de grote oren voor u!

Deze unieke teamactiviteit Hoorn is verder uit te breiden met een lunch, diner of barbecue bij het aangrenzende strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk voor grote groepen om Levend Tafelvoetbal te combineren met bijvoorbeeld Bubble Voetbal of Voetgolf om zo een compleet arrangement te creëren waarbij teams continue bezig blijven. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 2,5 uur

Prijzen:
€ 26,00 p.p. excl. BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 24,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 23,00 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 21,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding (scheidsrechter)
– Levend Tafelvoetbal spel en overige benodigde materialen
– Op maat gemaakt schema met Mini-competitie
– Prijs voor de winnaars!

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen