Mindset Workshop met Wim Hof Methode!


Een op het oog simpele maar doeltreffende clinic! Kunt u innerlijke rust vinden door zich compleet af te sluiten? Of bent u van het eerste de beste geluid direct afgeleid! Dan is deze Mindset clinic volgens de Wim Hof Methode een ideale manier om op ieder moment door juiste technieken de rust te behouden waardoor u en uw collega’s beter bestand zijn tegen stress!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie. Hier starten we met een drankje waarna onze instructeur u meeneemt naar de kop van het terrein waar u wellicht uw innerlijke zelf gaat vinden!

Mindset Workshop – Unieke ademhalingsworkshop Hoorn!

De Wim Hof Methode is simpel, maar enorm doeltreffend. De drie pijlers tijdens deze clinic zijn ademhaling, mindset en koud training (ijsbad). Gedurende de workshop neemt onze instructeur u aan de hand mee langs deze drie verschillende pijlers. Wat gebeurd er precies met het lichaam op moment dat er een stressvolle situatie ontstaat? En hoe kan je hier mee omgaan om dit niet als stress te ervaren? In maar liefst drie uur tijd doorlopen we de training en leert u door onder andere ademhalingsoefeningen rust te ervaren. Met de mindset wordt in uw brein een mooie stilte gecreëerd om beter opgewassen te zijn tegen stress en met de koude training om het lichaam sterker te laten worden!

In maar liefst drie uur tijd maak je een betere versie van jezelf die bestand is tegen heftige situaties op bijvoorbeeld de werkvloer. Een unieke manier om samen met collega’s dit te ervaren en als bedrijf zijnde te verbeteren. Uiteraard valt dit programma ook verder te combineren met andere programma’s of een afsluitend diner of barbecue. Voor meer informatie over deze ademhalingsworkshop Hoorn en overige mogelijkheden en neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,5 uur

Prijzen:
€ 85,00 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met drankje bij horecalocatie
– Clinic van 3 uur volgens officiële Wim Hof Methode
– Instructeur

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen