Workshop Doe De Didgeridoo Hoorn!


Beleef een unieke muzikale workshop Hoorn tijdens de workshop Doe De Didgeridoo! Een Didgeridoo is een traditioneel blaasinstrument waar de Aboriginals in Australië al duizenden jaren op blazen. In deze workshop gaat u samen met uw gezelschap back-to– basic, en leert u spelen op de Didgeridoo. Mystieke klanken klinken over het terrein van Marina Kaap Hoorn waarbij we afsluiten met een gezamenlijke performance!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. We starten hier met een drankje waarna we u meenemen naar de locatie waar de didgeridoo’s klaar liggen.!

Workshop Didgeridoo Hoorn – Een uniek muzikale workshop Hoorn aan het IJsselmeer!

De workshop ‘Doe de Didgeridoo’ start met een uitleg en een introductie over de oorsprong van de Didgeridoo. Vervolgens worden de eerste basistonen gezet! De Australische geluiden (Kangaroo, Dingo en Boemerang) vliegen u om de oren! Tijdens deze workshop Didgeridoo gaan we samen praten en beatboxen door de didgeridoo, oefenen we gezamenlijk verschillende ademhalingstechnieken (techniek van in- en uitademen tegelijkertijd) en geeft onze instructeur u de nodige informatie hoe een Didgeridoo wordt gemaakt. Na anderhalf uur bent u volleert Didgeridoo blazer en sluiten we gezamenlijk af met een mooi optreden waarbij alle facetten die u heeft geleerd terug komen!

Deze unieke muzikale workshop Hoorn mag u niet missen! Het bevordert het groepsgevoel maar is tevens een gezellige workshop waarbij iedereen mee kan doen! Als leuk aandenken ontvangt uw gezelschap één Didgeridoo cadeau! Leuk voor de buren! Deze Australische workshop is zowel binnen als buiten mogelijk op het grote terrein van Marina Kaap Hoorn. Tevens is het mogelijk dit arrangement verder uit te breiden met een heerlijke lunch, smaakvol diner of gezellige barbecue bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 1,5 uur

Prijzen:
€ 32,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 31,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 30,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 28,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met drankje bij strandpaviljoen Oranje Buiten (bier, wijn, fris)
– Didgeridoo workshop 1,5 uur
– Handgemaakte Didgeridoo voor alle deelnemers (in bruikleen)
– Muzikant(en) en instructeur(s)
– 1 Didgeridoo per boeking cadeau!

Optioneel:
– 1 Didgeridoo per persoon cadeau á € 21,00 p.p. excl. BTW
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen