Wateractiviteitenprogramma Hoorn!


Een keuze-programma voor grote groepen bij Marina Kaap Hoorn! Deze middag bepaald u zelf wat u gaat doen. Kiest u voor Flyboarden, Wakeboarden, Suppen of een ontspannen Rondvaart door Hoorn. Iedere persoon binnen uw gezelschap maakt vooraf een keuze. Beleef een uniek Outdoor Waterarrangement Hoorn waarbij iedere persoon geniet van de gekozen activiteit die het beste bij hem/haar past!

Wateractiviteitenprogramma Hoorn! – Uniek waterarrangement Hoorn voor groepen!

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Hier gaat u naar de instructeur van uw keuze waarna we vervolgens naar de juiste positie op het terrein begeven. Hier starten we met de activiteit!

Flyboarden Hoorn!
Vlieg hoog boven het water met deze unieke gadget bij Marina Kaap Hoorn! Onder professionele begeleiding van onze instructeurs binden we het flyboard onder en duikt u het water in. Maak een spectaculaire Backflip, een Dolphin’s dive of doet u even een Tornado 180 met de jetstraal onder uw voeten. Beleef een sensationeel uitje Hoorn met een unieke gadget waar zelfs James Bond jaloers op is!

Wakeboarden Hoorn!
Spring, duik en vlieg over de golfen op het IJsselmeer rondom de stad Hoorn! Een middag waarin uw collega’s, familie of vrienden Wakeboard les krijgen van een echte professional. Vanuit Marina Kaap Hoorn gaat u per speedboot het water op en stapt u om beurten op het wakeboard. Race over de golven en maak uw ‘moves’ achter de speedboot. Beleef een spectaculair, sportief en spetterend uitje op het water!

Suppen Hoorn!
Sportiviteit, water en ontspanning combineren? Dat is suppen in Hoorn! Stap op de surfplank en pak de peddel. Zorg dat u evenwicht weet te behouden en peddel vooruit over het IJsselmeer. Samen met onze instructeur maakt u een mooie tour over het water waarbij we o.a. langs het Julianapark kunnen gaan, door de haven van Hoorn of juist de andere kant op richting Schellinkhout. Een unieke manier om actief en ontspannen varen te combineren!

Rondvaart Hoorn!
Stap aan boord van deze mooie sloep! Met onze schipper aan het roer maakt u een mooie rondvaart Hoorn langs o.a. de historische haven, gevangeniseiland Oostereiland, de Halve Maen en vele andere bezienswaardigheden. Nadat iedereen aanwezig is neemt u plaats en gaan de trossen los. Geniet samen met uw collega’s, familie of vrienden van een ontspannen rondvaart met onbeperkt drankjes, prachtig uitzicht en de warme zon!

Dit mooie waterarrangement Hoorn is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Het betreft een keuze programma waarbij iedere individu binnen uw gezelschap één keuze maakt uit bovenstaande onderdelen. De keuzes voor dit programma zijn naast bovenstaande keuzes ook verder uit te breiden met bijvoorbeeld Funtuben, RIB varen, Lopen in een waterbal, Kano varen of andere wateractiviteiten. Tevens is het mogelijk om de activiteiten te combineren met landactiviteiten die gedurende de hele middag beschikbaar zijn zoals Beachvolleybal of Bubble-voetbal, zodat personen die moeten wachten of klaar zijn met hun activiteit ook op ieder moment een andere activiteit kunnen doen. Uiteraard is verder uitbreiden met een lunch, diner, barbecue of feestavond bij het aangrenzende strandpaviljoen Oranje Buiten ook mogelijk. Voor meer informatie of het opvragen van een op maat gemaakte offerte voor dit waterarrangement Hoorn neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 2 á 2,5 uur

Prijzen:
€ 42,50 p.p. excl. BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 41,00 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 39,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 38,00 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Keuze programma met keuzes uit;
– Flyboarden (1 persoon per 15 minuten) inclusief wetsuite in bruikleen
– Wakeboarden (1 persoon per 15 minuten) inclusief wetsuite in bruikleen
– Suppen 1,5 uur inclusief Sup-materialen en wetsuite in bruikleen
– Rondvaart Hoorn 1,5 uur

Optioneel:
– Extra onderdelen toevoegen; Fun Tuben, RIB varen, Lopen in een waterbal, Kano varen
– Extra onderdelen die het gehele programma mogelijk zijn; Beachvolleybal, Bubble-voetbal of Levend Tafelvoetbal
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW (Gedeeltelijk 6% en 21% BTW).

Informatie aanvragen