Parkgolf Hoorn!


Golfen, maar niet op de golfbaan. Nee, vandaag gaan we het Julianapark in voor Parkgolf! Een leuk afdelingsuitje Hoorn! Met de golfclub in de hand, afslagmat op de grond en voldoende golfballen om te slaan doorlopen we het parcours door het park. U golft van hole naar hole met het scoreformulier paraat. We eindigen op de eindlocatie waar u geniet van een drankje, en we de winnende speler met de minste slagen over het parcours bekend maken!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen voor het Julianapark door onze begeleider. Hier ontvangt u de spelmaterialen en benodigde uitleg waarna u zelfstandig het park in gaat voor uw eigen versie van Parkgolf!

Parkgolf in Hoorn – Leuk afdelingsuitje Hoorn met uw collega’s!

Een bal, een hole en een parcours dat u gaat afleggen. Maar vandaag golft u wel op een hele bijzondere locatie namelijk het Julianapark in Hoorn! Geef een slag tegen de bal en probeer in zo min mogelijk slagen de hole te bereiken. Maar pas op! Want onderweg zijn er natuurlijke obstakels als bomen, struiken, een modderpoel en natuurlijk het IJsselmeer. Na een mooie route door het park eindigen wij een gezellige locatie waar u geniet van een drankje. Hier maken we de persoon bekend met de minste slagen en hij of zij ontvangt een mooie prijs! Hole in 1!

Parkgolf is overigens verder uit te breiden met een uitgebreide lunch, heerlijk driegangen diner of smaakvolle barbecue aan het IJsselmeer. Tevens is het mogelijk om dit familie-, vrienden- of afdelingsuitje Hoorn verder uit te breiden met een ander programma waaronder een rondvaart, spelprogramma of andere activiteit. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 24,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele Begeleiding
– Gebruik materialen (afslagmat, golfclubs en tas, ballen, scorekaarten)
– Drankje (1 p.p.) op eindlocatie
– Prijs voor de winnaars!

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen