Salsa Workshop Hoorn!


Maak vandaag kennis met de prachtige Cubaanse dansstijl! Tijdens deze salsa workshop Hoorn komen u en uw gezelschap in tropische sferen en gaan de voetjes van de vloer. Onder begeleiding van een professionele dansinstructeur leert u de basis van de salsa. Hierbij is coördinatie, bewegelijkheid en communicatie met uw danspartner van groot belang. Geniet van een onwijs leuke dansworkshop tijdens workshop salsa dansen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij strandpaviljoen Oranje Buiten. Hier staat onze dansinstructeur klaar en starten we met de introductie over deze prachtige dans; Salsa!

Salsa workshop Hoorn – Voetjes van de vloer tijdens deze workshop Salsa dansen!

Salsa salsa workshop Hoorn is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. De naam komt van een populair radioprogramma gesponsord door een fabrikant van het pikante tomatensausje. Het is ook mooi meegenomen dat de dans meer sensueel (pikanter) is dan de meeste andere Latijns-Amerikaanse dansen. Ten onrechte denkt men nog vaak dat de naam daar vandaan komt. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om Salsa te dansen: Op de eerste tel (op de één: de zogenaamde LA-stijl), op de tweede tel (de zogenaamde New York-stijl), op de drie (veel Antillianen dansen op de 3) of op de 4e tel (o.a. de Son wordt op de 4e tel gedanst). Samen met onze dansinstructeur doorloopt u de verschillende pasjes die bij de Salsa horen. Laat die heupen maar bewegen!

Na een korte pauze gaan we wederom verder en verhogen we de moeilijkheidsgraad. We eindigen deze salsa workshop Hoorn met een korte gezamenlijke performance waarin alle facetten voorbij komen die u de afgelopen anderhalf uur geleerd heeft. Na afloop ontvangt u een glaasje bubbels om te proosten op een geslaagde show! Uiteraard is het mogelijk deze Salsa workshop verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij Oranje Buiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 1,5 uur

Prijzen:
€ 29,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,00 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 25,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 24,00 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele dansinstructeur
– Salsa workshop 1,5 uur
– Glaasje bubbels bij afsluiting!
– Locatiehuur

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen