Workshop Schilderen met Bankpasjes!


Door de crisis zijn onze bankpasjes steeds minder waard! Wat moet u er nog mee? Wees daarom creatief en geef uw bankpasjes een andere functie tijdens deze workshop schilderen met bankpasjes! Uw pasjes krijgen tijdens deze unieke schilder workshop Hoorn toch weer een functie, namelijk als kwast! Het bankpasje is niet langer overbodig! Maar hoe creatief bent u met uw oude pasjes op het witte doek?

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij strandpaviljoen Oranje Buiten. We starten met een korte introductie en uitleg over de workshop. De bankpasjes en schilders doeken komen te voorschijn waarna het tijd is om uw eerste kunsten te vertonen.

Schilderen met Bankpasjes – Beleef een mooie schilder workshop Hoorn!

Een creatieve workshop die u nog niet eerder heeft gezien! Na de korte introductie neemt u plaats achter uw schildersdoek. We beginnen met de keuze in hetgeen u gaat schilderen. Kiest u voor een bepaald voorwerp, een mooi stil-leven of bent u meer van de abstracte kunst? Nadat het onderwerp bekend is gaat u beginnen met de basis, het uit tekenen van de grove lijnen. Onder begeleiding van onze docente weet u de eerste lijnen te plaatsen waarna de verf op tafel komt. U ontvangt een bankpasje (die wij uiteraard verzorgen) en begint hartstochtelijk te schilderen. Na ongeveer anderhalf uur bezig te zijn geweest is uw meesterwerk af en mag hij mee naar huis. Komt uw eigen kunstwerk in de huiskamer te hangen, of gaat hij direct naar de veiling om onder de hamer verkocht te worden? Uiteraard voor niet minder dan zes nullen…

Standaard bieden wij deze schilder workshop Hoorn aan bij Oranje Buiten, maar in de zomermaanden is het ook mogelijk deze workshop buiten in de vrije natuur plaats te laten vinden. Ook is het mogelijk om de bankpasjes te vervangen door kwasten indien gewenst. .

Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij Oranje Buiten. Beleef één van de leukste teamuitjes Hoorn! Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur

Prijzen:
€ 34,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 32,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Schilderdoek 1 p.p.
– Gebruik van schildermaterialen, schorten en bankpasjes!
– Locatiehuur

* Let op, aangezien u met verf bezig bent raden wij u aan oude kleding mee te nemen voor tijdens de workshop!

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen