Steptocht Hoorn met Gids!

Ontdek vandaag Hoorn per step! Samen met onze gids maakt u een prachtige steptour Hoorn door het Julianapark, de historische haven en het mooie stadscentrum. De steps zijn licht van gewicht en makkelijk bestuurbaar. Tussendoor maken we bij verschillende bezienswaardigheden een stop waarbij onze gids u de nodige info geeft. Na een twee uur durende tour komt u terug bij Marina Kaap Hoorn en eindigen we hier de steptour Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Hier staat onze gids klaar en ontvangt u allen een eigen step. Na een kort proefrondje steppen we uw hele gezelschap in volle gang vooruit!

Steptocht Hoorn met Gids – Beleef een leuke en informatieve steptour Hoorn!

Tijdens deze steptocht volgt u onze gids richting het centrum van Hoorn. Samen komt u langs bekende bezienswaardigheden van de stad. Het beruchte beeld van Jan Pieterszoon Coen, de historische haven, het Julianapark en vele andere unieke locaties van deze oude V.O.C. stad. We maken gedurende deze steptour diverse stops waarbij onze gids u de nodige informatie geeft waarna de tour weer door gaat. De steps zijn licht qua gewicht en speciaal voor volwassenen zodat het voor iedereen goed te doen is. Voor personen die zwanger zijn, rug klachten hebben of iets minder sportief aangelegd zijn, is het ook mogelijk om de tour te maken met een fiets zodat iedereen evengoed mee kan (prijs blijft ook voor deze personen hetzelfde). Ook is het mogelijk om tussendoor een stop in te plannen voor bijvoorbeeld koffie met gebak of een borrel met bittergarnituur!

Deze gezellige steptour Hoorn is daarnaast verder uit te breiden met voorafgaand een lunch, of na afloop een diner of barbecue. Tevens is het mogelijk om deze steptour Hoorn verder uit te breiden met een ander programma waaronder een rondvaart, spelprogramma of andere activiteit. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 31,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 23,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 19,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele Gids
– Stephuur
– 2 uur durende steptocht door Hoorn met rondleiding
– Transportkosten

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen