Strand Zeskamp Hoorn!


King or Queen of the beach! Tijdens deze strand zeskamp Hoorn gaat u bepalen wie de ware strandkampioen binnen uw gezelschap is. U doorloopt een parcours van zes verschillende sportieve strandactiviteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit programma de titel King of Queen of the beach? Beleef leuke en actieve strandactiviteiten waar u het warme zand gaat zien, voelen en proeven!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Hier starten we met een drankje en maken we ons klaar voor uw strand zeskamp Hoorn!

Strand Zeskamp Hoorn!

Een sportief programma waarbij we u kennis laten maken met de vele mogelijke activiteiten van het strand. Met een team van collega’s, familie of vrienden gaat u in mini-competitie de strijd aan op zes verschillende onderdelen. De teams worden hierbij getest op teamspirit, doorzettingsvermogen en samenwerking door middel van de volgende onderdelen:

  • Beachvolleybal
  • Ultimate frisbee
  • Strandestafette
  • Strand Jeu d’ boules
  • Beach Bounce Hockey
  • Boogschieten
  • Ski lattenrace
  • Touw Trekken (Finale!)

Uit bovenstaande activiteiten maakt u een keuze voor zes onderdelen. We eindigen na ongeveer 2,5 uur activiteiten bij strandpaviljoen Oranje Buiten voor een borrel en de prijsuitreiking. Welk team is de kampioen van het strand en wint de felbegeerde Beach Trophy? Geniet in ieder geval van een unieke strand zeskamp Hoorn op het warme zand van Marina Kaap Hoorn! Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 10 personen om voorafgaand aan uw activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een diner of barbecue!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2,5 uur

Prijzen:
€ 27,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 26,00 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 24,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 23,00 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 21,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met drankje bij Oranje Buiten (bier, wijn, fris)
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen Strand Zeskamp (volgens bovenstaande opzet)
– Pauze met frisdranken en versnapering
– Prijs voor de winnaars!

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen