Suppen op het Markermeer!


De rage op watersportgebied; ‘Suppen’ oftewel ‘Stand up Paddling! Rechtopstaand op een surfplank met een peddel vooruit bewegen over het water. Complete wedstrijden worden hierin wereldwijd afgelegd en u heeft nu de mogelijkheid zelf het suppen te ervaren. Onder begeleiding van een professionele instructrice stapt u op de surfplank en start u deze supclinic Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn waar we starten met een drankje en de centrale uitleg. Zodra iedereen er klaar voor is gaan we naar buiten waar de sup planken al klaar liggen!

Supclinic Hoorn!

Zodra uw drankje op is nemen we uw gezelschap mee naar de waterkant waarbij er een korte instructie volgt op de kant. Na ongeveer 15 minuten is het zover en mogen de planken te water. Blijft u staan of wordt het direct een duik in het water? Wanneer alle deelnemers het suppen enigszins onder de knie hebben, maken we samen met onze instructrice een mooie tocht over het water van Marina Kaap Hoorn. Ook is het mogelijk om tijdens deze supclinic Hoorn een spelonderdeel toe te voegen als bijvoorbeeld wie het eerste van punt A op punt B is, of wie het langste weet te balanceren op de onstabiele sup plank.

Deze supclinic Hoorn is maximaal met 10 personen tegelijk te boeken en duurt 1,5 uur. Voor grotere groepen is deze supclinic ook te combineren (als wisselprogramma) met andere programma’s als flyboarden of landactiviteiten als Expeditie Robinson of een Zeskamp. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 6 personen
Tijdsduur: 1,5 uur

Prijzen:
€ 34,50 p.p. excl. BTW (bij 6 tot 10 personen)
* Bij 11 personen of meer bieden we een combinatieprogramma.

Inclusief:
– Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
– Professionele begeleiding
– Supclinic 1,5 uur
– Benodigde materialen Suppen

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen