Suppen op het Markermeer!


De rage op watersportgebied; ‘Suppen’ oftewel ‘Stand up Paddling! Rechtopstaand op een surfplank met een peddel vooruit bewegen over het water. Complete wedstrijden worden hierin wereldwijd afgelegd en u heeft nu de mogelijkheid zelf het suppen te ervaren. Onder begeleiding van een professionele instructrice stapt u op de surfplank en start u deze supclinic Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn waar we starten met een drankje en de centrale uitleg. Zodra iedereen er klaar voor is gaan we naar buiten waar de sup planken al klaar liggen!

Suppen op het Markermeer – Beleef het tijdens deze supclinic Hoorn!

Zodra uw drankje op is en de instructrice de centrale uitleg heeft gedaan, volgt het omkleden. Alle deelnemers ontvangen een wetsuit wat zorgt dat uw lichaam beschermt is. Hierna gaan we naar de waterkant waarbij er een korte instructie volgt op de kant. Zodra iedereen er klaar voor is mogen de planken te water en neemt u de peddel ter hand. Blijft u staan of wordt het direct een duik in het water?

Wanneer alle deelnemers het suppen enigszins onder de knie hebben, maken we samen met onze instructrice een mooie tocht over het water van Marina Kaap Hoorn. Ook is het mogelijk om tijdens deze supclinic Hoorn een spelonderdeel toe te voegen als bijvoorbeeld wie het eerste van punt A op punt B is, of wie het langste weet te balanceren op de onstabiele sup plank. Deze supclinic Hoorn is ook te combineren met andere programma’s als flyboarden, wakeboarden of waterskiën. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 44,50 p.p. excl. 6% BTW (bij 10 tot 20 personen)
€ 43,00 p.p. excl. 6% BTW (bij 21 tot 30 personen)
€ 41,50 p.p. excl. 6% BTW (bij 31 tot 40 personen)
€ 40,50 p.p. excl. 6% BTW (bij 41 tot 50 personen)
€ 39,50 p.p. excl. 6% BTW (bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
– Professionele begeleiding
– Supclinic 1,5 uur
– Benodigde materialen Suppen
– Wetsuit in bruikleen

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen