Surfclinic Hoorn op het Markermeer!


Altijd al eens op een surfplank willen staan? Vandaag kunt u de basis van het surfen leren tijdens deze surfclinic Hoorn! Onder begeleiding van ervaren instructeur kunt u optimaal genieten van het IJsselmeer op een surfplank! U krijgt één uur instructies waarna u een uur lang zelf kunt oefenen. Lukt het u om uw evenwicht te bewaren en op de plank te blijven staan, of gaat u kopje onder tijdens deze surfclinic Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Oranje Buiten waar onze instructeur u op zal wachten. Na een korte introductie heeft u tijd om de wetsuits aan te trekken waarna we naar de waterkant gaan!

Surfclinic Hoorn – Een unieke surfworkshop Hoorn op het Markermeer!

Nadat alle deelnemers compleet in wetsuit aanwezig zijn, starten we met de uitleg over de surfmaterialen waarbij we tevens de basis regels van het surfen doornemen. Belangrijke informatie waarbij met name de natuurlijke elementen worden doorgenomen. Want wat is er nodig om te kunnen surfen? Juist ja, wind! Vervolgens duiken we echt het water in en klimt u op de plank. Onder begeleiding van onze instructeur leert u naarmate de surfclinic vordert, het surfen onder de knie te krijgen. Na één uur oefenen doen we de ultieme test; Wie blijft het langste op het surfboard staan?!

Uiteraard is het mogelijk deze surfclinic Hoorn verder te verlengen met extra uren of uit te breiden met een andere activiteit, een lunch, smaakvolle barbecue of driegangen diner bij Oranje Buiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 28,50 p.p. excl. BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 27,50 p.p. excl. BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,50 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele instructeur
– Surfplank en wetsuit
– Surfclinic 1 uur & 1 uur vrij surfen
– Prijsje voor de winnaar!

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen