Vlot Bouwen Hoorn!


Een unieke wateractiviteit bij Marina Kaap Hoorn! Bouw samen in één uur tijd een eigen vlot van balken, tonnen en andere materialen. Nadat uw vlot klaar is gaat het te water en voert u verschillende opdrachten uit samen met uw team. Lukt het u om een stevig vlot te bouwen waarop het volledige team mee kan varen? Weet u in de snelste tijd de overkant te halen? Maar het belangrijkste, blijft uw zelfgebouwd vlot tijdens dit wateruitje Hoorn wel drijven!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn door onze begeleiders. Hier verdelen we uw gezelschap in teams waarna de centrale uitleg van start gaat!

Vlot Bouwen Hoorn – Geniet samen van een uniek wateruitje Hoorn vol teambuilding!

Tonnen, balken, touwen en andere materialen liggen klaar om mee aan het werk te gaan. Samen met uw team maakt u een plan van aanpak. Wat moet waar komen en wat heeft u nodig om een goed drijf baar vlot te creëren. Hoeveel tonnen zijn er nodig, komen de balken boven of onder en welke knoop gaat u gebruiken? Tijdens dit wateruitje Hoorn komt het niet alleen aan op bouwkundig inzicht, maar ook op samenwerking, teamspirit en leiderschap. Want wie neemt het voortouw binnen uw team, wie zorgt voor inzicht en wie weet de juiste sfeer te brengen waardoor uw team als een geoliede machine het vlot in elkaar zet.

Na een uur is het tijd om te laten zien wat u gebouwd heeft en of het wel blijft drijven. De vlotten gaan te water en om beurten probeert ieder team naar de overkant te komen in een zo kort mogelijke tijd. We eindigen met een mooie prijs voor het winnende team! Dit wateruitje Hoorn is verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond bij strandpaviljoen Oranje Buiten. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 31,00 p.p. excl. BTW (bij 10 tot 20 personen)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (bij 21 tot 30 personen)
€ 28,00 p.p. excl. BTW (bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl. BTW (bij 41 tot 50 personen)
€ 25,00 p.p. excl. BTW (bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Benodigde materialen Vlot Bouwen
– Activiteit vlot bouwen 2 uur
– Prijs voor de winnaars!

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen