Wandklimmen Hoorn!


Altijd al de top hebben willen bereiken? Waag u dan eens letterlijk aan deze klimmuur Hoorn! Met de juiste aanwijzingen van onze professionele instructeurs gaat u de uitdaging aan. Vastgesnoerd aan dikke kabels klimt u de lucht in waarbij balans, kracht en techniek van pas komen. Weet u omhoog te komen op de klimwand of bent u binnen enkele seconden weer beneden? Moedig uw collega’s, vrienden of familie aan om de top te bereiken tijdens het wandklimmen bij Marina Kaap Hoorn!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Hier staan onze instructeurs klaar en nemen we u mee naar de wand. Na een korte uitleg starten de eerste personen met het aantrekken van de outfit en pakt u zet u de eerste pasjes op de wand!

Wandklimmen Hoorn – Voldoende uitdaging op deze klimmuur Hoorn!

Ga de uitdaging aan tijdens het wandklimmen met uw collega’s, vrienden of familie. Om beurten probeert u de top te bereiken. Na de uitleg waar techniek en balans speerpunt zijn, gaan de eerste personen de lucht in. Uiteraard starten we de tijdwaarneming en geven onze instructeur tips hoe sneller omhoog te komen.

Wandklimmen Hoorn is daarnaast verder uit te breiden met een uitgebreide lunch, heerlijk diner of gezellige barbecue aan het water. Tevens is het mogelijk om dit programma klimmuur Hoorn verder uit te breiden met een ander programma waaronder een rondvaart, spelprogramma of andere activiteit. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op!!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 2 uur

Prijzen:
€ 33,50 p.p. excl. BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl. BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,00 p.p. excl. BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 26,50 p.p. excl. BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Mobiele Klimwand
– Benodigde materialen
– Transport

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen