Zeilclinic Hoorn!


Heerlijk in de zomer uit te waaien op een zeilboot? En zou u zelf ook graag eens willen leren zeilen? Grijp dan vandaag uw kans! Tijdens deze zeilworkshop Hoorn leert u de basics van het zeilen! Zowel de theorie als de praktijk worden doorgenomen met daarnaast een paar uurtjes heerlijk vertoeven op het Markermeer! Geniet van een heerlijke middag op het water voor zowel grote als kleine groepen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Hier verwelkomt de zeilinstructeur u en krijgt u een korte introductie. Daarna gaan de zwemvesten aan en kan deze zeilclinic Hoorn beginnen!

Zeilclinic Hoorn – Beleef een unieke zeilworkshop Hoorn op het Markermeer!

Vandaag vaart u op een prachtige moderne zeilboot! Zodra iedereen aan boord is starten we met de uitleg over het zeilen in het algemeen, de verschillende zeilen die er zijn en alle overige facetten die van belang zijn om de wind in de zeilen te houden. Dan is het tijd om de trossen los te maken en varen we het Markermeer op. Tijdens de clinic leert u wat het is om ‘overstag’ te gaan en waarom het van belang is om zodra de giek eraan komt snel te bukken. Onderdelen die bij deze zeilworkshop Hoorn van groot belang zijn. Onderweg geniet u van lekkere verfrissende drankjes en tussendoor nog een lekkere snack. Bent u op zoek naar een leuk uitje voor een groot of klein gezelschap? Dan is deze zeilclinic zeker iets voor u!

Uiteraard is deze zeilworkshop Hoorn ook uit te breiden met een heerlijke lunch of barbecue bij strandpaviljoen Oranje Buiten! Deze clinic is ook te combineren met een ander activiteit of een andere workshop.

Mogelijk vanaf: 4 persoon
Tijdsduur: 3 uur

Prijzen:
Huur 1x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 750,00 excl. BTW (maximaal 10 deelnemers)
Huur 2x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 1500,00 excl. BTW (maximaal 20 deelnemers)
Huur 3x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 2250,00 excl. BTW (maximaal 30 deelnemers)
Huur 4x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 3000,00 excl. BTW (maximaal 40 deelnemers)
Huur 5x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 3750,00 excl. BTW (maximaal 50 deelnemers)
Huur 6x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 4500,00 excl. BTW (maximaal 60 deelnemers)

Inclusief:
– Professionele instructeur
– Zeilclinic met zowel theorie als praktijk
– 3 uur zeilen op het IJsselmeer
– Consumpties en snack tijdens de clinic

Optioneel:
– Lunch
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen