Zeilrace Hoorn op het IJsselmeer!


Lijkt het u gaaf om aan het roer te staan van uw eigen zeilboot en te racen over het water tegen uw eigen collega’s, vrienden of familie? Zou u zelf graag willen leren zeilen? Grijp dan vandaag uw kans! Tijdens deze zeilrace Hoorn leert u eerst de basics van het zeilen! Zowel de theorie als de praktijk. Daarna verdelen we de groep en gaat u tegen elkaar racen! Wie weet het eerste de finish te behalen?

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij strandpaviljoen Oranje Buiten. Hier wordt u ontvangen door de zeilinstructeur en krijgt u een korte introductie. Daarna trekt u de zwemvesten aan en kan de zeil experience beginnen!

Zeilrace Hoorn! – Unieke beleving over het IJsselmeer tijdens deze zeilrace Hoorn!

Vandaag gaat u de strijd aan! U komt alles te weten over het reilen en zeilen aan boord van een zeilschip. Hier komt heel wat theorie en de nodige praktijk ervaring om de hoek kijken. Onder begeleiding van een ervaren instructeur krijgt u uitleg over hoe alles werkt. Daarna is het tijd om ook zelf even achter het roer te kruipen en de zeilen te hijsen. Wie gaat als eerste overstag? En ziet iedereen de gijp op tijd aankomen om snel te bukken? Na het oefenen maken alle schepen zich klaar en gaat er geracet worden over het IJsselmeer. De zeilschepen passeren elkaar soms op enkele meters van elkaar en u werkt hard om de wind in de zeilen te houden. Maar welk team komt het eerste bij de finish? U beleeft het tijdens deze zeilrace op het IJsselmeer! De zeilrace is zowel mogelijk voor kleine als grote groepen waarbij we met meer zeilschepen uitbreiden. Onderweg geniet u ook van een lekker verfrissend drankje en tussendoor nog een smaakvolle snack. Bent u op zoek naar een leuk en spannend uitje op, door en bij voldoende snelheid over het water? Dan is deze zeilrace op het IJsselmeer zeker iets voor u en uw gezelschap!

Uiteraard is deze Zeilrace Hoorn verder uit te breiden met een heerlijke lunch of barbecue bij het in de haven aangrenzende Strandpaviljoen Oranje Buiten! Tevens is de race te combineren met een ander activiteit of workshop!

Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Prijzen:
Huur 1x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 750,00 excl. BTW (maximaal 10 deelnemers)
Huur 2x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 1500,00 excl. BTW (maximaal 20 deelnemers)
Huur 3x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 2250,00 excl. BTW (maximaal 30 deelnemers)
Huur 4x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 3000,00 excl. BTW (maximaal 40 deelnemers)
Huur 5x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 3750,00 excl. BTW (maximaal 50 deelnemers)
Huur 6x zeilboot volgens bovenstaande opzet € 4500,00 excl. BTW (maximaal 60 deelnemers)

Inclusief:
– Huur zeilboten
– Professionele instructeur(s)
– Benodigde materialen
– Consumpties en hapjes tijdens vaarttocht
– Prijs voor de winnaars!

Optioneel:
– Lunch
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW (Gedeeltelijk 6% en 21% BTW).

Informatie aanvragen