Teambuildingsuitjes Hoorn

Beleef unieke outdoor teambuildingsuitjes Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke outdoor teambuildingsuitjes Hoorn beleven bij Marina Kaap Hoorn? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor originele programma’s met uw gezelschap. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een ware belevenis op het land, strand of op het water!

Teambuildingsuitjes Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor leuke outdoor teambuildingsuitjes Hoorn. Of het nu gaat om uitje met uw team, activiteit met de afdeling of een gezellig bedrijfsevent met het complete bedrijf, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze teambuildingsuitjes bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke teambuildingsuitjes Hoorn? Kijk hiervoor bij activiteiten!

Teambuildingsuitjes Hoorn

Ook kunt u één van uw teambuildingsuitjes Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens één van uw teambuildingsuitjes Hoorn op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!