Teamuitjes Hoorn

Beleef unieke outdoor teamuitjes Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke en spectaculaire outdoor teamuitjes Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor originele activiteiten met grote en kleine groepen. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een ware belevenis op het land, strand of op het water!

Teamuitjes Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor leuke outdoor teamuitjes Hoorn. Of het nu gaat om een activiteit met uw team van collega’s, programma met de afdeling of evenement met het complete bedrijf, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze teamuitjes bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke teamuitjes Hoorn? Kijk hierboven onder activiteiten!

Teamuitjes Hoorn

Ook kunt u één van uw teamuitjes Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens één van uw teamuitjes Hoorn op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!