Uitjes Hoorn

Beleef unieke outdoor Uitjes Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke outdoor uitjes Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijke uitjes Hoorn voor grote en kleine groepen. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een ware belevenis op het land, strand of op het water!

Uitjes Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor leuke outdoor uitjes Hoorn. Of het nu gaat om evenement met uw complete bedrijf, familie-uitje met familie of een gezellig dagje uit met vrienden- of vriendinnen, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze uitjes bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke uitjes Hoorn? Kijk voor mogelijkheden bij activiteiten!

Uitjes Hoorn

Ook kunt u één van uw uitjes Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden voor uw uitjes Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens uw activiteit op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!