Vrijgezellenfeest Hoorn

Beleef een uniek outdoor vrijgezellenfeest Hoorn!

Samen met uw gezelschap een uniek en spectaculair vrijgezellenfeest Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor een origineel programma aan met uw gezelschap. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een belevenis op het land, strand of op het water!

Vrijgezellenfeest Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor een leuk en origineel vrijgezellenfeest Hoorn. Of het nu gaat om een activiteit met mannen of vrouwen, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze vrijgezellenfeesten bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Uniek vrijgezellenfeest Hoorn? Kijk voor meer info bij activiteiten!

Vrijgezellenfeest Hoorn

Ook kunt u uw vrijgezellenfeest Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit of vrijgezellenfeest Hoorn te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van de stad Hoorn is vanaf Marina Kaap Hoorn op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijke programma’s die bij Marina Kaap Hoorn mogelijk zijn, kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens uw vrijgezellenfeest Hoorn op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!