Vrijgezellenuitje Hoorn

Beleef een uniek outdoor vrijgezellenuitje Hoorn!

Samen met uw gezelschap een uniek outdoor vrijgezellenuitje Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor een origineel programma voor groepen van zowel mannen als vrouwen. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een belevenis op het land, strand of op het water!

Vrijgezellenuitje Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor een leuk outdoor vrijgezellenuitje Hoorn. Of het nu gaat om een activiteit voor zowel groepen mannen als vrouwen, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze bijzondere activiteiten bieden we meer, want ook op het water in de kom van Marina Kaap Hoorn zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Uniek vrijgezellenuitje Hoorn? Kijk hiervoor bij activiteiten!

Vrijgezellenuitje Hoorn

Ook kunt u uw vrijgezellenuitje Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van de stad Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden bij Marina Kaap Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens uw vrijgezellenuitje Hoorn op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!