Vrijgezellenuitjes Hoorn

Beleef unieke outdoor vrijgezellenuitjes Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke outdoor vrijgezellenuitjes Hoorn beleven bij Marina Kaap Hoorn? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor originele programma’s voor zowel groepen mannen als vrouwen. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een ware belevenis op het land, strand of op het water!

Vrijgezellenuitjes Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor leuke outdoor vrijgezellenuitjes Hoorn. Of het nu gaat om rustige, ruige of spectaculaire activiteiten met mannen of vrouwen, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze vrijgezellenuitjes bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke vrijgezellenuitjes Hoorn? Kijk hiervoor onder activiteiten!

Vrijgezellenuitjes Hoorn

Ook kunt u één van uw vrijgezellenuitjes Hoorn creëren met een originele en gezellige workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is vanaf Marina Kaap Hoorn op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden voor uw vrijgezellenuitjes Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens uw activiteit op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!