Workshop Hoorn

Beleef een uniek outdoor workshop Hoorn!

workshop hoorn

Samen met uw gezelschap een unieke workshop beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor een originele workshop Hoorn aan. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een belevenis op het land, strand of op het water!

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor een leuke workshop op een unieke locatie. Of het nu gaat om een workshop Hoorn met uw bedrijf, een workshop met familie of een gezellige workshop met vrienden- of vriendinnen, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit of workshop die zowel binnen als buiten plaats kan vinden. Dit is al mogelijk vanaf groepen van 10 personen! Kortom, voor iedere groep of gezelschap is er een mogelijke workshop te vinden!

Een unieke workshop Hoorn? Kijk hiervoor onder activiteiten!

workshop hoorn

Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Genieten van de natuur, het water en het ruige terrein van Marina Kaap Hoorn! Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit of workshop Hoorn te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Tevens biedt deze strandlocatie de mogelijkheid om een workshop te combineren met heerlijk ontspannen op het zandstrand of terras. Ook het centrum van de stad Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden voor uw workshop Hoorn kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’. Wij zien u graag tijdens uw workshop Hoorn op ons terrein bij Marina Kaap Hoorn!