Barbecue Workshop Hoorn!

Kokkerellen op z’n Caribisch, Jamaicaans of Zuid-Afrikaans! Dat is samen eten klaar maken in de buitenlucht op een grote barbecue! Tijdens deze 3 uur durende barbecue workshop in Hoorn gaat u onder begeleiding van een professionele chef-kok zelf verschillende soorten vlees, vis en andere gerechten bereiden. Samen werken en gezelligheid staan centraal tijdens deze culinaire kookworkshop Hoorn!


Vanaf 15 personen

Duur 3 uur

Intensiviteit: laag

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hierna neemt onze chef-kok het woord en geeft u uitleg over het bereiden van de verschillende gerechten. Handjes uit de mouwen en koksmuts op, we gaan koken!

Nadat de chef-kok het menu en de gerechten bekend heeft gemaakt, delen we uw gezelschap op in verschillende groepjes. Iedere groep is verantwoordelijk voor onderdelen van de gerechten. Zo moeten de grote lappen vlees op juiste formaat gesneden worden, zal er zelf marinade moeten worden gemaakt en zal het vlees moeten worden gemarineerd. Ook zal de verse vis en verschillende salades van begin tot eindproduct moeten worden gecreëerd voordat het uiteindelijk op uw eigen bord terecht kan komen. Onder toeziend oog van onze chef werkt u nauwkeurig om de kwalitatief hoge producten op de juiste manier te bereiden. Nadat de barbecue is ontstoken, kunnen de eerste stukken vlees en vis erop. Met uitzicht op het Markermeer, de warme zon aan de hemel en een heerlijk stukje zelf bereid vlees/vis, is het net of u zich daadwerkelijk op een tropische bestemming bevindt. Wij zeggen; Eet smakelijk!

Deze barbecue workshop in Hoorn is een unieke manier om op ontspannen wijze te genieten van heerlijke gerechten. Zon, zee en lekker eten! De workshop is standaard inclusief 3 uur onbeperkt bier, wijn en fris. Hierbij krijgen u en uw gezelschap exclusief een eigen gedeelte inclusief de barbecue. Uiteraard is deze barbecue workshop in Hoorn verder uit te breiden met extra verlenguren, een leuk actief middagprogramma of een gezellig avondfeest. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Inclusief

  • Professionele Chef-kok

  • Complete Barbecueworkshop

  • Verschillende soorten vlees, vis en salades

  • Onbeperkt bier, wijn en fris 3 uur lang

  • Locatiehuur

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 60 € 59,50 p.p. excl. BTW

* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Outdoor middagprogramma
  • Feestavond bij Strandpaviljoen Oranje Buiten

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.