Beach Volleybal Toernooi!

Springen, duiken en smashen! Welkom op uw eigen Beachvolleybal Toernooi bij Marina Kaap Hoorn! Met onze deskundige scheidsrechter aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste collega’s die u luidruchtig aanmoedigen is winst natuurlijk een kwestie van tijd. Of heeft u toch een zware dobber aan de andere teams? Beleef het tijdens dit gezellige stranduitje in Hoorn met uw eigen Beachvolleybal Toernooi!


Vanaf 20 personen

Duur 2 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hierna nemen we u mee naar het veld waar de eerste teams zich klaar gaan maken om te strijden tijdens dit beachvolleybal toernooi!

Beachvolleybal is een echt strandactiviteit en speelt men over de hele wereld. Wij organiseren vandaag uw eigen toernooi waarbij we uw gezelschap opdelen in verschillende teams van 7 á 8 personen. Alle teams starten in de poule waarbij er korte wedstrijden kruislings tegen elkaar gespeeld worden. Nadat de poule fase is afgerond komen de beste teams in de halve finale en eindigen we met de grote finale. Maar welk team weet deze hoogste trede te bereiken? Na een spannend toernooi huldigen we de winnaars en ontvangen zij de medailles! Geniet van een prachtige strandactiviteit Hoorn samen met uw collega’s, familie of vrienden!

Het programma Beachvolleybal Hoorn is verder uit te breiden met voorafgaand een lunch, of na afloop een diner of barbecue. Tevens is het mogelijk om dit sportieve stranduitje in Hoorn verder uit te breiden met een ander programma waaronder een rondvaart, spelprogramma of andere activiteit. Voor meer informatie over het stranduitje in Hoorn neemt u vrijblijvend contact met ons op!

* Let op; Vanaf heden hebben wij de zandvlakte voor activiteiten naast Oranje Buiten veranderd in vlakke grasvelden waarop deze activiteit gespeeld gaat worden. Wel dezelfde tropische sferen, geen zand op de grond maar gras.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding (scheidsrechter)

  • Beachvolleybalveld en overige benodigde materialen

  • Op maat gemaakt schema met Mini-competitie

  • Prijs voor de winnaars!

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
20 t/m 60 € 20,00 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.