E-Chopper Huren in Hoorn!

Wil je de omgeving van Hoorn op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Hoorn, richting de unieke haven van Enkhuizen of door de landelijke omgeving naar Edam-Volendam! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Individueel of in groepsverband. Geniet van de vrijheid door stad en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Hoorn!


Vanaf 1 persoon

Duur 3, 4 of 8 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

We starten bij Paviljoen Oranje Buiten aan de rand van Hoorn. Hier staan de E-Scooters voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start uw tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving Westfriesland, duik het centrum van Hoorn in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 3 uur (maximaal 50 km te rijden met de accu) en heeft dus zelf de keuze wat u in deze 3 uur gaat bezoeken. Tevens is het mogelijk om de e-scooter voor 4 uur te huren of zelfs voor maximaal 8 uur.

Standaard hebben wij voor u een mogelijke route die leuk is om te rijden maar de keuze om dit te doen is vrij. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Naast het huren van deze E-Scooters is het ook mogelijk om een route te combineren met een puzzeltour op de smartphone. Klik je smartphone vast op het stuur en rij van locatie naar locatie om de puzzelvragen op je eigen smartphone te beantwoorden. Kijk voor meer informatie over deze E-Scooter Smartphone tours op E-Scooter Game 3 uur door Hoorn, E-Scooter Game 4 uur door Westfriesland of E-Scooter Game 8 uur naar Volendam!

Direct reserveren via de webshop?
Een E-Chopper huren in Hoorn en direct reserveren? Dat kan! Indien u met minimaal 1 tot maximaal 20 personen bent, kunt u zelfstandig in de webshop van Rent-Event de reservering op deze link direct maken op uw gewenste datum en tijd. Groepen bestaande uit 21 personen of meer kunnen via onderstaand aanvraagformulier de aanvraag doen zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken.

Inclusief

  • E-Scooter huur

Prijstabel

Aantal uur Prijs incl. BTW
3 uur huur € 37,50 p.p. incl. BTW
4 uur huur € 42,50 p.p. incl. BTW
8 uur huur € 59,50 p.p. incl. BTW

Suggesties

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak bij Paviljoen Oranje Buiten
  • Lunch bij Paviljoen Oranje Buiten
  • Diner bij Paviljoen Oranje Buiten

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.