Escape Game; Outside the Area!

Ontsnap samen met uw team uit deze unieke game vol zombies, spoken, bandieten en bewakers! Op de plattegrond van de IPad ziet u maar liefst 4 verschillende area’s. In iedere area kunt een sleutel verdienen die u nodig heeft om het digitale slot van de grote finale te openen. Lukt het uw team om het slot te verwijderen en te ontsnappen uit deze interactieve game door Hoorn?!


Vanaf 15 personen

Duur 3,00 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hierna neemt onze begeleider het woord en start uw programma Outside the Area!

Ieder team ontvangt een IPad. Deze gaat uw team vandaag leiden langs de verschillende area’s. Op de plattegrond van de IPad ziet u Hoorn opgedeeld in 4 delen te weten; Zombie Area, Ghost Area, Bandit Area en Prison Area. Ga naar één van deze Area’s toe en speel de 4 opdrachten in de Area zelf. Bij iedere opdracht kunt u een cijfer verdienen die u nodig heeft om de 5de opdracht (de slot opdracht) binnen de Area te kunnen openen. Is dit gelukt, dan verdient uw team een sleutel. Tenminste, als u deze sleutel met de IPad kunt vangen…

Maar pas op! Want in de Area’s zijn digitale figuren te vinden die punten bij uw team afsnoepen. Blijf dus op afstand van zombies, spoken en andere wezens, want zij kosten uw team punten! Na 4 Area’s heeft u 4 sleutels kunnen verdienen. Vanaf nu komt er een 5de Area beschikbaar en kunt u deze met de 4 sleutels openen. Bent u binnen? Dan speelt u de grande finale! We eindigen met de prijsuitreiking bij Oranje Buiten. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, barbecue of diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met drankje (non-alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Spelmaterialen waaronder IPads (in bruikleen)

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 34,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 33,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 31,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 30,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 29,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.