Puzzel Steptocht Hoorn!

Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden tijdens deze puzzel steptocht Hoorn. In teams speelt u verschillende vragen en opdrachten in het centrum van de stad. Om snel van locatie naar locatie te kunnen hebben wij het ideale vervoersmiddel; Een step! Halverwege de tour staat er een drankje en hapje klaar bij een gezellig café. Beleef een mooie middag tijdens dit groeps- of teambuildingsuitje in Hoorn!


Vanaf 12 personen

Duur 3,00 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gasten worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Na de uitleg door onze begeleider ontvangt u uw vervoersmiddel van deze middag; de step!

U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Hoorn. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel steptocht Hoorn. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café in de historische haven van Hoorn. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar… We eindigen weer terug bij het strandpaviljoen waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs!

De steps zijn licht qua gewicht waardoor het voor iedere deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Uiteraard is dit leuke teambuildingsuitje in Hoorn ook aan te passen als steptocht met gids, hapjes steptour of steptour met gids en diner. Beleef een leuke en gezellige middag tijdens deze tour door het centrum van Hoorn! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met drankje (non-alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Huur van step 1 per persoon

  • Spelmaterialen Puzzeltour

  • Pauze met drankje en hapje

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
12 t/m 20 € 37,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 36,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 34,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 33,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 32,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.