Top 2000 Winter Quiz Hoorn!

Welkom bij deze muzikale Top 2000 show! In deze interactieve quiz vol muziek gaan we terug naar de hits van toen en nu. Echte klassiekers komen voorbij in verschillende rondes waarbij we bijpassende vragen spelen over de artiest of Top 2000 hit. Speel samen in teams deze gezellige Top 2000 quiz Hoorn, leuk voor alle generaties!


Vanaf 15 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: laag

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen in een aparte zaal bij Paviljoen Oranje Buiten. Hier delen we de stemkastjes uit en starten we met een drankje. Maak u klaar voor een winterse strijd tegen de andere teams!

Een muzikale avond vol ‘gouwe ouwe’! Dat gaat u beleven tijdens deze Top 2000 quiz Hoorn! Alle deelnemers worden in teams geplaatst (kan op verzoek ook individueel) en u ontvangt een stemkastje. Op het grote scherm komen muziek, geluidsfragmenten en videoclips in verschillende rondes voorbij. Met het stemkastje in de hand doet u interactief mee door te kiezen tussen de knoppen A tot F op de vragen die voorbij komen. Leuke vragen over de Top 2000 hit, de artiest of echte weetjes die u als Top 2000 kenner eigenlijk behoort te weten. Of toch niet? In ieder geval waagt u een poging en gaat uw antwoorden hopelijk veel punten opleveren.

We spelen totaal 8 verschillende rondes waarbij alle rondes een andere vorm hebben qua inhoud. Op die manier houden we de aandacht hoog en zijn de teams gefocust op het scherm, de quizmaster en elkaar. Deze muzikale quiz is los te spelen, maar ook uit te breiden met een lunch of diner inclusief voor-, hoofd- en nagerecht. Ook tijdens een teamuitje, vrijgezellenfeest of feestavond met het bedrijf kan deze TOP 2000 quiz Hoorn voor een gegarandeerd succes zorgen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Let op: wilt u alleen gebruik maken van een losse Quiz bij Oranje Buiten? Dit is (op aanvraag) mogelijk tussen 14:00 – 17:00 uur & 20:00 – 22:30 uur. Buiten deze tijden om is het enkel mogelijk in combinatie met een lunch of diner!

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding (Quizmaster)

  • Spelmaterialen waaronder stemkastjes

  • Quizvragen geprojecteerd op groot scherm

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 32,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 31,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 29,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 28,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 27,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.