VR Moordspel Grand Hotel Budapest!

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Aan uw team de taak om deze moord aan tafel op te lossen. Hoe? Stap samen in de virtuele wereld! Op uw tafel ligt een VR- bril en de nodige materialen en aanwijzingen. Zet de VR bril op en u staat opeens in de lobby van het hotel. Lukt het uw team tijdens deze VR Game Hoorn om codes te ontrafelen, kluizen te openen en aanwijzingen te vinden om de juiste dader aan te wijzen?


Vanaf 15 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen in een aparte zaal bij Paviljoen Oranje Buiten. Hier neemt u in teams van +/- 5 personen per team plaats aan tafel. Onze begeleider geeft een korte uitleg waarna de centrale klok begint af te tellen en u de virtuele wereld in duikt van deze VR Game in Hoorn aan tafel!

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten? Waarom is het gebeurd? En hoe? Daar komt u (wellicht) achter tijdens het doorlopen van deze game! Deze VR Game in Hoorn is een nieuw interactief concept. Deels gebaseerd op het populaire escape rooms en daarbij natuurlijk aangevuld met de nieuwste VR-technieken. Spelers gaan in teams van ongeveer 5 personen per team de moord oplossen. Op tafel ligt een VR Bril en diverse materialen en aanwijzingen. Het teamlid met de bril op loopt virtueel door de verschillende ruimtes van het hotel en geeft bij de andere teamleden aan wat hij/zij ziet. De overige teamleden zoeken naar aanwijzingen op tafel, want beide moeten gecombineerd worden met elkaar om codes van deuren en kluizen in de virtuele wereld te kunnen openen. Uiteraard wisselt de bril tijdens de game door zodat iedereen een kijkje kan nemen in het hotel!

Er zijn verschillende levels waardoor het gemakkelijk is dit spel te combineren met een lunch of diner tussendoor. Voor spelers een totaal nieuwe ervaring. Uiteraard kan de game ook worden gespeeld tijdens en in combinatie met een lunch, diner of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Let op: wilt u alleen gebruik maken van een losse VR Game bij Oranje Buiten? Dit is (op aanvraag) mogelijk tussen 14:00 – 17:00 uur & 20:00 – 22:30 uur. Buiten deze tijden om is het enkel mogelijk in combinatie met een lunch of diner!

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Spelmaterialen inclusief VR- Bril per tafel (in bruikleen)

  • Interactief VR- Game Grandhotel Budapest aan tafel

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 34,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 33,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 31,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 30,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 29,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.