Wie zijn wij

Onbezorgd genieten bij Strand- & feestlocatie Oranje Buiten!


Oranje Buiten, strandpaviljoen aan het Markermeer en dichtbij de Hoornse binnenstad en oude haven, is een unieke locatie waar alles voor jong en oud bij elkaar komt. Een schitterende wandelomgeving langs de Hoornse kust en over de dijk. Een gezellig strand om heerlijk op te recreëren waarbij de kinderen lekker in het zand spelen en ouders vanaf het terras onder het genot van een drankje hun kroost in de gaten kunnen houden. Helling en ligplaatsen voor de pleziervaart en directe toegang tot het mooiste vaargebied van Nederland. Vele mogelijkheden op activiteitengebied zowel op het land als op het water waaronder surfen, kitten, suppen en waterskiën. En natuurlijk met grootse evenementen oplopend tot 2000 personen. Kortom, een zeer actieve plek waar veel gebeurd vol gezelligheid!

Het uitzicht is fantastisch terwijl u zit te genieten van heerlijk eten en drinken. Tijdens de lente, zomer en najaar organiseren we allerlei activiteiten, waarvan u op de hoogte kunt blijven via deze site. En wilt u zelf iets organiseren voor familie, vrienden, personeel of bedrijf, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom gezellig bij ons langs voor een lekker kopje koffie met gebak van Bakkerij Otten, een borrel met bittergarnituur, lunch of diner van onze avondkaart. Hou hiervoor onze openingstijden in de gaten. Voor meer informatie en a la carte kaart kijkt u op Oranje-Buiten.nl.

Welkom bij Paviljoen Oranje Buiten!


Feestlocatie Oranje Buiten