Boothelling Hoorn

Informatie over de boothelling Hoorn!


De botenhelling Hoorn (Marina Kaap Hoorn) is geopend in het zomerseizoen van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00  uur. Zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Het zomer seizoen loopt van 1 mei tot 31 september.

Daarnaast is het ook mogelijk om buiten bovenstaande periode en tijden op afspraak gebruik te maken van de botenhelling. Hiervoor kunt u rechtstreeks contact opnemen met de havenmeester van Marina Kaap Hoorn op telefoonnummer: 06 – 15906024.

Kosten
Gebruik van de botenhelling kost eenmalig € 5,00 per dag te betalen bij de havenmeester (of Strandpaviljoen Oranje Buiten bij afwezigheid havenmeester). Buiten genoemde periode en openingstijden zijn de kosten € 10,00 per dag. Abonnementen voor veelvoudig gebruik zijn ook verkrijgbaar enkel bij de havenmeester. Ander gebruik van de haven als ankeren en overnachten is in overleg met de havenmeester mogelijk.

Regelgeving
Het is niet toegestaan jetski’s of waterski’s te water te laten op last van de gemeente. Om andere gebruikers niet te hinderen vragen wij u de regels van de haven in acht te nemen en via de boeienrij naar buiten en binnen te varen.

boothelling hoorn