Djembe Workshop Hoorn!

Hoe goed is uw gevoel voor ritme? Kunt u klanken maken waarvan u het bestaan niet wist? En valt er met de verschillende djembés een combinatie te maken waardoor u een prachtige muzikale sound creëert? Daar komt u vanzelf achter tijdens deze Djembe workshop in Hoorn. Geniet samen van dit van oorsprong West-Afrikaans instrument, tijdens deze unieke workshop aan het Markermeer!


Vanaf 15 personen

Duur 1,5 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Marina Kaap Hoorn. Hier starten we met een drankje waarna we u meenemen naar de locatie waar we starten met deze djembé workshop in Hoorn.

De Djembé is afkomstig uit West-Afrika. Vroeger werd het als communicatiemiddel tussen verschillende dorpen gebruikt. Het geluid is namelijk kilometers verderop nog te horen. Bereidt u dus goed voor op harde geluiden die zeker de aandacht zullen trekken. Onder begeleiding van echte djembé artiesten volgt u de workshop waarbij we starten met een stukje uitleg over de djembé. Hierna nemen we daadwerkelijk allemaal een djembé ter hand en beginnen we met een simpele slag. Zo bouwen we langzaam op waarbij we eindigen met een compleet samenspel van alle deelnemers. En hierbij is het niet alleen maar in hetzelfde ritme slaan, maar spelen de verschillende groepen tegelijkertijd door elkaar waarbij er een samenhangende sound te horen is die zeker tot in Amsterdam te horen is…

Na anderhalf uur is deze djembé workshop in Hoorn ten einde en sluiten we af. Tussendoor houden we nog even een korte pauze. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij Oranje Buiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Muzikanten en instructeurs

  • Handgemaakte Djembe (in bruikleen)

  • Djembe workshop 1,5 uur

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 40,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 39,50 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 38,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 41 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.