GPS Tocht Hoorn!

Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand samen door de stad Hoorn. U ontdekt Hoorn vanaf Paviljoen Oranje Buiten te voet met het GPS-apparaat. Dit stukje moderne techniek helpt uw team de juiste richting te geven. Er is één centrale opdracht; Vind de onbekende eindlocatie!


Vanaf 12 personen

Duur 3,00 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met een drankje. Hier wacht onze begeleider u op en ontvangt u de speluitleg. Hierna duiken u en uw team het centrum van Hoorn in samen met de GPS!

Hoe goed is uw coördinatie? Niet goed? Geen probleem hoor, hier hebben wij een stukje techniek voor! U en uw team ontvangen een GPS-apparaat. Dit unieke stukje techniek laat u op de juiste coördinaten terecht komen in het centrum van Hoorn. Op ieder locatie staan vragen en opdrachten voor u klaar. Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum van Hoorn en komt u met de GPS telkens een stukje dichter bij de onbekende eindlocatie. Maar welk team weet dit als eerste te bereiken? We eindigen op een gezellige locatie waar de winnaars worden gehuldigd en de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Sportiviteit gecombineerd met historische en actuele vragen en opdrachten over Hoorn maakt deze GPS tocht in Hoorn tot een leuke gezellige sportieve activiteit voor iedereen. Deze sportieve tocht is verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue na afloop. Daarnaast is deze GPS Tocht in Hoorn verder aan te vullen tot bijvoorbeeld een limo dropping of compleet dagarrangement. Beleef dit leuke bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Hoorn wat mogelijk is voor zowel grote als kleine groepen. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Let op; Vanaf startlocatie Oranje Buiten is het ongeveer 20 minuten lopen naar het centrum van Hoorn. Voor geoefende lopers is dit geen probleem maar mocht uw gezelschap hier minder behoefte aan hebben, raden wij u aan om dit bij ons aan te geven. Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. kunnen wij de Watertaxi Hoorn inzetten waarbij u heen of terug naar Oranje Buiten wordt gevaren per sloep.

Inclusief

  • Ontvangst met drankje (non-alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
12 t/m 20 € 32,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 31,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 29,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 28,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 27,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.