Crazy Winter Quiz Hoorn!

Welkom bij de Crazy Winter Quiz! Een te gekke quiz waar vanavond alles KAN en MAG! Wie heeft de meeste kennis? Wie herkent de Winterse muziek uit de speakers bij de swingbingo? En welk team kiest de juiste koffer tijdens de finale? Dat kan allemaal in deze quiz waar niets gek genoeg is. Beleef het tijdens de acht speelrondes in uw eigen Crazy Winter Quiz!


Vanaf 15 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: laag

Omschrijving

De teams nemen plaats aan tafel, de captains staan op scherp en onze quizmaster stelt zich voor. Tijd voor een avond vol plezier en winterse fun! Welkom bij de Crazy Winter Quiz!

We starten dit winteruitje Hoorn met ronde één, de ‘Winterse vragenronde’! Door middel van de stemkastjes wordt het antwoord doorgegeven op het grote scherm. De sfeer zit er gelijk goed in dus op naar ronde twee ‘Ik hoor wat jij niet hoort’. Eén persoon van ieder team krijgt een koptelefoon op en beeld het nummer uit. Kunt u raden welk nummer dit is? We gaan door naar ronde drie ‘Raad de Plaat’! Herkent u de artiest en het nummer? Een Winterse ronde met warme en gezellige muziek! Na ronde drie is het tijd voor het laatste onderdeel voor de pauze en sluiten we af met de welbekende ‘Home video’s’. Op het scherm verschijnt een winterse funny home video, maar hoe loopt dit af?

Na de pauze gaan we verder met de volgende ronde met de ‘Winter Swingo bingo’! Per team ontvangt u een bingo kaart. Maar hierop staan geen getallen, maar afbeeldingen van bekende artiesten. Bingo kaart vol? Dan is het geen BINGO maar SWINGO! En een foute kaart betekent natuurlijk… Op naar ronde zeven ‘Winterbeat’ waarbij stil zitten absoluut geen optie is. Maar dat is niet erg want we gaan deze ronde swingend door tot opeens de muziek stopt! Hoe ging het nummer ook alweer verder? Alweer zeven rondes gespeeld dus tijd voor de ‘Grande Finale’! Zit u het dichtst bij het juiste antwoord, dan mag u een koffer kiezen! Maar wat zit daarin? Na acht rondes gespeeld te hebben maken we de eindstand op. De quizmaster geeft het verlossende antwoord; Welk team krijgt de titel “Winnaar Crazy Winter Quiz”? Beleef een interactieve avond vol entertainment, gezelligheid en buikpijn van het lachen tijdens dit warme winteruitje Hoorn!

Let op: wilt u alleen gebruik maken van een losse Quiz bij Oranje Buiten? Dit is (op aanvraag) mogelijk tussen 14:00 – 17:00 uur & 20:00 – 22:30 uur. Buiten deze tijden om is het enkel mogelijk in combinatie met een lunch of diner!

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding (Quizmaster)

  • Spelmaterialen waaronder stemkastjes

  • Quizvragen geprojecteerd op groot scherm

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 32,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 31,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 29,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 28,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 27,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.